De eerste minuten kon Putse even gelijke tred houden met een fel opzittende bezoeker tot 4-5. Maar de ontnuchtering kwam snel want na een kwartier stonden de geelblauwen met 4-11 in het krijt. Die achterstand speelde Putse de hele wedstrijd parten. Met de moed der wanhoop werd er gereageerd en naar de rust toe werd het verschil herleid tot 9-13.

Traditiegetrouw begon de thuisploeg zwak aan de tweede periode. In enkele minuten liep de score op naar 9-17. En toch kwam er een tegenreactie met 14-19. De laatste tien minuten werd er nog slechts 1 keer gescoord waardoor Borgerhout nog een ruime 15-23 zege kon uitbouwen.

Wout Van Elsacker en Michiel Smet scoorden 5 keer. Jill Bellekens 2 keer. Verdi Vanreusel, Lene Dewaerheid en Axel Van Genechten maakten 1 korf. Zaterdagavond wacht ons AKC.