Kern: AKC – Putse 22-18

January 14, 2019

In de eerste 5 minuten van de wedstrijd vond Putse snel de korf en nam de leiding met 1-3. Dat bleek slechts strovuur want AKC antwoordde met 8 korven op rij en zette Putse op een bijna onoverbrugbare 9-3 achterstand na een kwartier spel.

 

Hierna herstelde geelblauw wel het evenwicht maar de kloof verkleinen lukte niet meer voor de rust die kwam met een 14-8 stand. Bij de herneming kantelde de wedstrijd. De verdediging hield beter stand en de aanvallen werden scherper.

 

Er kwam terug spanning in de wedstrijd  want Putse naderde tot op 1 korf van de thuisploeg na een kwartier, 17-16. Een dubieus toegekende strafworp aan AKC echter brak de Putse terugkeer. De laatste minuten moest geelblauw dan toch

de zege aan de thuisploeg laten na weer een degelijke wedstrijd maar

zonder nodige puntenwinst.

 

Arne Beeck en Seppe Geens scoorden 5 keer. Ruben Nicasy en Amber Engels 2 keer. Axel Van Genechten, Karen en Kelly Naveld, Diete Hendrickx vonden 1 keer de weg naar de korf.

Please reload

Recent Posts

February 11, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

 

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte