Kern: Voorwaarts – Putse 25-22

November 19, 2018

In de eerste indoorwedstrijd startte Putse sterk bij Voorwaarts  en na een  kwartier hadden zij de leiding met 4-6.  Vanaf dan kwam de thuisploeg meer en meer in de wedstrijd en met wisselend scoreverloop liep de stand op tot 9-10 bij de rust in het Putse voordeel.

 

In de tweede helft bleven de ploegen nog een tiental minuten aan mekaar gewaagd tot 15-15. Maar dan viel er een dipje in het geelblauwe kamp en in 5 minuten liep Voorwaarts uit naar 19-15. Met nieuw bloed in het team reageerde Putse dan toch. En bij 21-20 stand was nog alles mogelijk. 

 

Met nog een vijftal minuten te spelen echter maakte de thuisploeg gebruik van een  strafworp om terug  hun voorsprong uit te bouwen en weer 4 korven uit te lopen. Die kloof kon Putse niet meer overbruggen en moesten vrede nemen met een nederlaag na een spannende wedstrijd.

 

Seppe Geens scoorde 7 korven  en Axel Van Genechten 4. Kenneth Goovaerts en Arne Beeck elk 3. Karen Naveld maakte 2 korven . Amber Engels, Diete Hendrickx en Siebe Van Gossum scoorden  1 keer.

 

Zondag afspraak om 15u30 tegen Meeuwen
in de Putse sporthal!

 

 

 

Please reload

Recent Posts

February 11, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

 

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte