Kern: Putse - Minerva 22-18

April 24, 2018

Wat zich liet aanzien als een vrij gemakkelijke klus is een nerveuze en harde wedstrijd geworden bij gloeiend hete temperaturen. Na een gelijkopgaande studieronde en 4-4  begon Putse, na een tiental minuten, een voorsprong uit te bouwen en liep uit naar 8-4. Maar de bezoekers  boden weerstand en knaagden aan het verschil. Via 9-7 ging het naar 14-12 bij de rust.

 

Hierna startte Minerva het best en naderde tot op 1 korf.  Maar Putse vond  zijn tweede adem en liep terug 4 korven uit.  De bezoekers wilden  terug in de wedstrijd komen maar de geelblauwe verdediging hield stand en in de laatste

10 minuten scoorden beide ploegen alleen nog via een strafworp.

 

Meteen voldoende om aan de leiding te komen in de promoleague.

 

Yarne Hendrickx en Karen Naveld scoorden 4 keer. Kelly Naveld ,

Seppe Geens en Arne Beeck 3 keer. Nele Risch en Axel Van Genechten

kwamen aan 2 korven en Amber Engels  maakte er 1.

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

February 11, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

 

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte