U16B: Putse - Sparta Ranst

October 13, 2017

De puntentelling ging erg gelijk op, Putse heeft gemiddeld meer aan de leiding gestaan en is dus uiteindelijk met een mooie score van 10-7 gewonnen.

 

De eerste helft was een beetje zwakker, maar toen we de manier van spelen van Sparta Ranst onder de knie hadden ging het goed vlot. Enkel de uitwerking kon nog wat beter en natuurlijk ook de techniek kan altijd beter.

 

Ik vond het wel een plezante match, we waren wel goed bezig, het was eindelijk nog eens mooi weer en we waren gewonnen! Ik geef wel toe dat Sparta Ranst niet de sterkste ploeg is van onze reeks, maar dat maakt mij niet zoveel uit.

Please reload

Recent Posts

February 11, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

 

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte