• Hendrik Truyts

Vobako - Putse 18 - 28 (1/8 finales Beker van België)

Bijgewerkt: 23 sep 2019

Na een gemakkelijke winst in de 1/16 finales tegen AGO Aalst met 15-28 moest Putse naar Vobako waar ze in de reguliere competitie ook tegen spelen. Het zou dus wat moeilijker zijn als tegen het lager spelende Aalst. Vobako kon als eerste scoren maar Putse nam al gauw het voortouw en dit resulteerde in een voorsprong van 6 doelpunten, 2-8. Putse dacht toen dat de match al gespeeld was en Vobako kon de voorsprong halveren tot 5-8. Maar daarna drukte Putse het gaspedaal weer in en met de rust was het dan 6-15. In de tweede helft kwam Vobako er niet meer aan te pas en op een gegeven moment kon Putse de kloof uitdiepen tot 13 doelpunten verschil, 12-25. Ondertussen had Putse al enkele wissels gedaan en mochten alle reserve spelers de klus afmaken. Putse won vrij gemakkelijk met 18-28. Scoorden voor Putse: Regis De Preter 7 keer, Axel Van Genechten 6 keer, Arne Beeck 4 keer, Amber Engels 3 keer, Diete Hendrickx, Verdi Van Reusel en Kennith Goovaerts elk 2 keer, verder scoorden nog Nele Nauwelaers en Jarne Hendrickx.

Johan Thierie

33 keer bekeken