Putse - Leuven 14 - 13

De komst van Leuven betekende voor Putse een ideale start van de nieuwe veldcompetitie. Alhoewel Putse al snel de score opende bleken de bezoekers een harde noot om te kraken. Met een 4-4 tussenstand en met even 2 korven voor kreeg geelblauw toch geen vat op de wedstrijd. De rust kwam met een 8-6 voorsprong. Na de rust maakte Leuven al snel gelijk en bracht het betere spel. Putse moest harken om de stand in evenwicht te houden want de bezoekers kwamen telkens op voorsprong. Met nog 13 minuten te spelen stond het weer gelijk, 13-13. Het werd wel nog een spannend einde met vele gemiste kansen maar alleen Putse lukte nog een korf en hield de punten thuis. Arne Beeck scoorde 4 keer en Axel Van Genechten 3 keer. Amber Engels, Nele Nauwelaers en Verdi Van Reusel 2 keer, tenslotte nog Diete Hendrickx.

Jos Vermeulen

177 keer bekeken0 reacties