Putse 23 – 20 Vobako

Na zes maanden eindelijk nog eens een korfbalwedstrijd zien spelen, wat ging dit brengen?

Putse begon goed aan de wedstrijd en kwam al rap 3-0 voor. Maar Vobako liet zich niet zo maar naar de slachtbank voeren en kwam terug tot 3-3. Putse nam terug het heft in handen maar kon de kloof niet verder uitdiepen dan 4 doelpunten. Uiteindelijk bleven er 3 over met de rust, 12-9.

In het begin van de tweede helft bleef Vobako de kloof klein houden. Maar stilaan kon Putse de kloof uitlopen met 6 doelpunten 20-14. Op 5 minuten van het einde werd het 23-17. Putse liet het dan afweten en Vobako kon de eindstand van 23-20 vastleggen. En zo is de eerste overwinning binnen voor Putse maar het zal de volgende matchen efficiënter moeten om bij de top te horen.

Scoorden voor Putse: Arne Beeck 7 keer, Regis De Preter en Axel Van Genechten elk 5 keer, Amber Engels 4 keer, Diete Hendrickx en Verdi Van Reusel elk 1 keer.

Johan

154 keer bekeken