Putse 23 – 20 Vobako

Na zes maanden eindelijk nog eens een korfbalwedstrijd zien spelen, wat ging dit brengen?


Putse begon goed aan de wedstrijd en kwam al rap 3-0 voor. Maar Vobako liet zich niet zo maar naar de slachtbank voeren en kwam terug tot 3-3. Putse nam terug het heft in handen maar kon de kloof niet verder uitdiepen dan 4 doelpunten. Uiteindelijk bleven er 3 over met de rust, 12-9.

In het begin van de tweede helft bleef Vobako de kloof klein houden. Maar stilaan kon Putse de kloof uitlopen met 6 doelpunten 20-14. Op 5 minuten van het einde werd het 23-17. Putse liet het dan afweten en Vobako kon de eindstand van 23-20 vastleggen. En zo is de eerste overwinning binnen voor Putse maar het zal de volgende matchen efficiënter moeten om bij de top te horen.


Scoorden voor Putse: Arne Beeck 7 keer, Regis De Preter en Axel Van Genechten elk 5 keer, Amber Engels 4 keer, Diete Hendrickx en Verdi Van Reusel elk 1 keer.


Johan

158 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte