Putse 23 – 20 Vobako

Na zes maanden eindelijk nog eens een korfbalwedstrijd zien spelen, wat ging dit brengen?

Putse begon goed aan de wedstrijd en kwam al rap 3-0 voor. Maar Vobako liet zich niet zo maar naar de slachtbank voeren en kwam terug tot 3-3. Putse nam terug het heft in handen maar kon de kloof niet verder uitdiepen dan 4 doelpunten. Uiteindelijk bleven er 3 over met de rust, 12-9.

In het begin van de tweede helft bleef Vobako de kloof klein houden. Maar stilaan kon Putse de kloof uitlopen met 6 doelpunten 20-14. Op 5 minuten van het einde werd het 23-17. Putse liet het dan afweten en Vobako kon de eindstand van 23-20 vastleggen. En zo is de eerste overwinning binnen voor Putse maar het zal de volgende matchen efficiënter moeten om bij de top te horen.

Scoorden voor Putse: Arne Beeck 7 keer, Regis De Preter en Axel Van Genechten elk 5 keer, Amber Engels 4 keer, Diete Hendrickx en Verdi Van Reusel elk 1 keer.

Johan

160 keer bekeken0 reacties

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he