• Hendrik Truyts

Putse 21 – 22 Borgerhout/GW

Putse stond onder druk om deze wedstrijd en de laatste wedstrijd best te winnen om uit de gevarenzone te blijven. Putse begon de wedstrijd met het missen van een strafworp. Putse kon gelijke tred houden tot 7 minuten voor de rust 7-7. Doordat Putse geen korf meer raakte kon borgerhout G/W met de rust 4 doelpunten uitlopen 9-13.


Putse had een zware opdracht te vervullen in de tweede helft. Borgerhout G/W kreeg dan nog minder fouten tegen gefloten van het scheidsrechtersduo dan Putse. Ondanks dat stonden de bordjes op 16 minuten van het einde terug gelijk 16-16. Borgerhout G/W kon daarna terug uitlopen naar 17-20. Toch bleef het spannend want op 3 minuten van het einde kwam Putse terug gelijk op 20-20. Borgerhout G/W kon dan terug een tweepunten kloof maken. Putse kon de kloof niet echt meer dichten en verloor met 21-22. Putse moet nu volgende week weer vol aan de bak om de laatste wedstrijd te winnen.


Scoorden voor Putse: Arne Beeck 6 keer, Tijs Geens 5 keer, Amber Engels en Regis De Preter 3 keer, Bo Lemmens 2 keer, Axel Van Genechten en Michiel Smet elk 1 keer.


Johan

145 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte