• Hendrik Truyts

Putse 15 - 16 AKC

Deze wedstrijd tussen nummer 3 en 4 van het klassement beloofde een spannend duel te worden. En dat werd het, alhoewel mooi is wat anders. Putse nam weer een vliegende start en liep uit naar 5-1 na een twaalftal minuten. Maar dan kwam AKC meer en meer in de wedstrijd, legde de Putse aanvallen lam en kwam langszij bij 6-6. In de laatste minuten voor de rust namen zij de leiding in handen en die kwam met een 7-9 tussenstand.

Bij de herneming scoorden zij eerst en keek Putse tegen een 3-puntenkloof aan. In een tien minuten lange achtervolging kwam Putse toch terug tot 12-12 maar op voorsprong geraken, dat lukte niet. Weer kon AKC 2 korven uitlopen maar met nog 4 minuten op de klok kwam geelblauw weer op gelijke hoogte. Maar het waren de bezoekers die de laatste korf binnenknalden en zich verzekerden van de derde plaats.

Arne Beeck scoorde 4 en Regis De Preter 3 keer. Nele Risch, Tijs Geens en Axel Van Genechten scoorden 2 keer. Ruben Nicasy en Diete Hendrickx 1 keer.

Jos V

93 keer bekeken0 reacties

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he