• Hendrik Truyts

Putse 15 - 16 AKC

Deze wedstrijd tussen nummer 3 en 4 van het klassement beloofde een spannend duel te worden. En dat werd het, alhoewel mooi is wat anders. Putse nam weer een vliegende start en liep uit naar 5-1 na een twaalftal minuten. Maar dan kwam AKC meer en meer in de wedstrijd, legde de Putse aanvallen lam en kwam langszij bij 6-6. In de laatste minuten voor de rust namen zij de leiding in handen en die kwam met een 7-9 tussenstand.

Bij de herneming scoorden zij eerst en keek Putse tegen een 3-puntenkloof aan. In een tien minuten lange achtervolging kwam Putse toch terug tot 12-12 maar op voorsprong geraken, dat lukte niet. Weer kon AKC 2 korven uitlopen maar met nog 4 minuten op de klok kwam geelblauw weer op gelijke hoogte. Maar het waren de bezoekers die de laatste korf binnenknalden en zich verzekerden van de derde plaats.


Arne Beeck scoorde 4 en Regis De Preter 3 keer. Nele Risch, Tijs Geens en Axel Van Genechten scoorden 2 keer. Ruben Nicasy en Diete Hendrickx 1 keer.


Jos V

93 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte