PROGRAMMMA 50 JAAR

Vrijdag 29/4/2022

Receptie

Op vrijdag 29 april verwelkomen we jullie graag om 19u00 voor onze OPENINGSRECEPTIE die loopt tot 20u00. Wij bieden jullie hapjes en drankjes aan om samen te klinken op deze feestelijke gebeurtenis.

Music On Wheels zal de hele avond muzikaal begeleiden.

Ken je nog oud leden? Geef hen een seintje, zij zijn meer dan welkom!

Inschrijven voor 27/4: www.putsekorfbal.be/receptie50

Optreden Music On Wheels

Na de receptie openen we onze deuren voor iedereen! De inkom is gratis, je kan rustig genieten van een drankje of de beentjes losgooien op de dansvloer.

MUSIC ON WHEELS zorgt voor de muziek

Zaterdag 30/4/2022

Fietstocht- wandelzoektocht

Vrij vertrek tussen 13u en 17u. Je kan een boekje met de route kopen aan onze feesttent! Prijs per boekje is 5 euro.

Breng je de oplossingen van onze wandelzoektocht binnen? Dan maak je kans op een van onze prijzen.(Deze zullen eind mei getrokken worden)

Ook de deelnemers van de fietstocht kunnen een strookje binnenbrengen om kans te maken op een prijs. Doe je de tocht op een later moment, bezorg het formulier in onze brievenbus of aan een van onze bestuursleden voor 14/5.

Kinderdisco

Vanaf 18u starten we met een kinderdisco, gericht op jonge kinderen tot en met 15 jaar. Iedereen is welkom, dus breng gerust vriendjes en vriendinnetjes mee!

De inkom is gratis!

Naar mate de avond vordert bouwen we op naar onze 50 JAAR KNALDRANG fuif.

50 JAAR KNALDRANG

Om het 50-jarig bestaan te vieren gaan we er een enorme party van maken, Want wie heeft na corona geen last van een grote portie knaldrang. Kom dus samen met ons onze verjaardag vieren! Het feest van het jaar wil je zeker niet missen dus wees erbij!

Ook hier is uiteraard iedereen welkom!

Deuren open vanaf 20u30. Inkom voor 22u, 5 euro per persoon. Inkom na 22u, 8 euro per persoon.

Discoobaar Volle Petrol zorgt voor de feestmuziek!!