• Joren Engels

Nieuwe website!

Beste leden en sympathisanten

Wij, het mediacomité zijn de laatste maanden druk in de weer geweest om een nieuwe website te creëren voor jullie. Onze excuses dat daarom de website een tijdje uitlag.

Graag stellen we jullie onze nieuwe site voor. het uiterlijk van de website heeft een hele nieuwe look gekregen maar ook intern is er veel veranderd, zo is er bijvoorbeeld terug een ledengedeelte. Wij hebben getracht de website terug wat interactiever te maken. Zo is er bijvoorbeeld een soort van blog waarop onze artikels komen, zo kunnen jullie de belangrijkste nieuwtjes op de homepagina bekijken, maar ook per ploeg bij de ploegen.

In het ledengedeelte zullen wij informatie zetten die enkel voor de leden is uiteraard. Zo is het de bedoeling dat iedereen die lid is van Putse of een trouwe aanhanger is zich aanmeld en het formulier invult. Zo hoeven we in de toekomst niet telkens al jullie informatie te vragen. Indien je ouder bent van een jonger lid dat zelf nog geen account zal/kan hebben vragen we je om het formulier ook voor hun een keertje in te vullen. Heb je een foutje gemaakt of zijn er gegevens veranderd vragen we jullie om even contact op te nemen met ons via het formulier onder aan die pagina (in het ledengedeelte "Formulier").

Verder wensen wij jullie een fijne ervaring op onze site en op Putse KC.

Indien je fouten ontdekt op onze site mag je deze altijd melden!

Groeten

Het mediacomité

40 keer bekeken

Putse 23 – 20 Vobako