• Hendrik Truyts

U19: KCBJ A 23 - 13 Putse B

Voor onze jonge Puttenaars beloofde het een moeilijke wedstrijd te worden tegen Blijf Jong die de topleague nipt hadden gemist. En dat bleek al snel want de thuisploeg scoorde vlot en liep in de beginfase 7-2 uit.

De geelblauwen trachtten dan te reageren maar bij de rust stond er 10-5 op het bord. Hierna kwam er even hoop op een terugkeer met 10-7 maar de thuisploeg blokte het af en scoorden 4 op een rij.

Een moedig Puts achttal kon verder niet beletten dat het nog een stevige nederlaag werd.

Dries, Sander en Gijs scoorden 3 keer, Emma en Nils 2 keer.

Jos V

56 keer bekeken