• Hendrik Truyts

Floriant 35 - 20 Putse

Putse moest naar de tweede in de rangschikking en ze wisten dus dat het een aartsmoeilijke wedstrijd ging worden.

In de eerste 2 minuten konden ze nog even mee met Floriant maar daarna bleek dat Putse een maatje te klein was. Op 11 minuten van de rust had Floriant al het dubbel aantal doelpunten gescoord van Putse 14-7. Bij de rust was het dan ook al 23-10.

Na de rust scoorde Floriant rustig verder. Putse probeerde wat dichter bij te schuiven maar moest wachten tot Floriant het gaspedaal iets minder hard induwde. Floriant won verdient met 35-20. De eerste helft was het scoringspercentage van Floriant boven de 50%. Putse zal de volgende weken beter uit de hoek moeten komen om nog de nodige punten te pakken.


Voor Putse scoorden Arne Beeck 5 keer, Axel Van Genechten 4 keer, Amber Engel en Michiel Smet  elk 3 keer, Ruben Nicasy 2 keer, Nele Rish, Nele Nauwelaers en Tijs Geens elk 1 keer.


Johan

96 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte