Catba 10 - 29 Putse

De terugwedstrijd tegen Catba liep in het wedstrijdbegin moeilijker dan vrijdag. De thuisploeg opende vlug de score en hield in de eerste minuten Putse in bedwang. Na een zestal minuten bij 3-3 verhoogden de geelbauwen het tempo en vonden beter en beter de mand. Catba kon niet volgen en dat resulteerde in een ruime 7-17 stand bij de rust.

Hierna reageerde de thuisploeg nog even maar Putse hield rustig de wedstrijd in handen en liep verder uit naar een recordscore van 10-29.

Er werd gescoord door 11 spelers met Amber Engels als topscorer met 6 korven. Kenneth Goovaerts scoorde 5 keer en Regis De Preter 4 keer. Arne Beeck en Lene Dewaerheid scoorden 3 korven. Diete Hendrickx en Annelore Van Hoof 2 keer. Nog

een viertal troffen 1 keer raak, Michiel Smet, Bo Lemmens, Nele Nauwelaers en Hannes

Nicasy. Volgende zondag volgt een topwedstrijd tegen Temse.

181 weergaven0 opmerkingen