Borgerhout/GW 25 - 22 Putse

De eerste wedstrijd van de zaalcompetitie beloofde een moeilijke strijd te worden voor Putse. Inderdaad, de thuisploeg staat in het veld aan de leiding en wil dat in de topleague zaal ook waarmaken. Gevolg was dat reeds in de eerste minuten Putse onder zware druk kwam te staan. Na 5 minuten stond er 4-1 op het bord.

Even kwam geelblauw terug tot 6-4 maar dan begon Borgerhout een korvenfestival en enkele minuten later stond het 13-5. De score liep nog op tot 15-6 maar Putse kreeg toch meer vat op de zebras. De rust kwam met een 17-9 stand.

Na de thee werd het nog even 19-10, 9 korven verschil en dacht men de wedstrijd gespeeld.

Niets bleek minder waar. Eindelijk vond Putse het goede ritme en werden de thuisaanvallen aan banden gelegd. Een inhaalrace werd ingezet en Putse kwam terug in de wedstrijd na een twaalftal minuten bij 20-16. Het volgende kwartier verliep gelijk opgaand. Bij 24-21 op een 3 minuten voor het einde kwam er nog hoop voor de Puttenaars maar het was te laat voor puntenwinst.

Arne Beeck scoorde 4 korven. Nele Nauwelaers en Axel Van Genechten hielden het bij 3 stuks. 2 korven werden gescoord door Lene Dewaerheid, Amber Engels, Regis De Preter, Michiel Smet, Tijs Geens en Mariska Geets.

Jos V.

235 weergaven0 opmerkingen