• Hendrik Truyts

Boeckenberg 32 - 22 Putse

De trip naar ongeslagen leider Boeckenberg bleek een zware dobber voor Putse. Alleen in de eerste 10 minuten lukte geelblauw erin om gelijke tred te houden met de thuisploeg en 5-5. Dat bleek strovuur want de dames van Boeckenberg begonnen een schotfestival. Nog even bood Putse weerstand tot 12-9 maar dan groeide het verschil snel en bij de rust stond Putse voor een onoverbrugbare 21-11 achterstand.

Met veel goede moed begonnen aan de tweede helft wilde Putse weer in de wedstrijd komen maar de achterstand verkleinen lukte niet. Wel werd met 22 korven de pil wat verguld. De 2 komende thuiswedstrijden worden nu zeer belangrijk om de play-down te vermijden.


Scoorden: Axel Van Genechten 6 en Tijs Geens 4 keer. Arne Beeck, Regis De Preter en Nele Risch 3 keer. Verder Nele Nauwelaers, Amber Engels en Bo Lemmens.


Jos V

94 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte