• Hendrik Truyts

AKC 22 - 16 Putse

In de eerste tien minuten bleken beide teams aan elkaar gewaagd, toonden zich schotvaardig en sloten af met een gelijke 4-4 stand. Vanaf dan stak de thuisploeg een tandje bij. Putse moest zich dubbel plooien om de stand in evenwicht te houden maar via 6-5 ging het naar 8-5 na twintig minuten. Vlak voor rusten deed AKC er nog eentje bij, 9-5.

Uit de kleedkamers gekomen reageerde Putse wel maar de achterstand wegwerken lukte niet. Tot 13-10 bleef het verschil beperkt maar via een tussenspurt  liep de thuisploeg plots uit naar een maximale 17-11 voorsprong. Van de schrik bekomen probeerde Putse terug in de wedstrijd te komen en herleidde de achterstand  tot 3 korven, 19-16. Dat bleek de zwanenzang van geelblauw, met enkele wissels trachtte zij het nog spannend te maken maar die brachten geen zoden aan de dijk. AKC is immer een sterke tegenstander.

Zondag komt leider Boeckenberg naar Putte. Opnieuw een harde noot om te kraken.

Scoorden voor Putse; Arne Beeck 6 keer. Axel Van Genechten en Amber Engels 3 keer, Diete Hendrickx en Regis De Preter maakten 3 korven.

Jos V

92 keer bekeken0 reacties