Kern: Putse – Borgerhout GW 23-28

Met de komst van fusieclub Borgerhout stond er een zware wedstrijd op het programma daar zij hun 2de plaats verdedigen. Maar Putse was niet onder de indruk en van bij de start namen zij de wedstrijd in handen.

Na een kwartier was de voorsprong uitgebouwd naar 8-5, maar dan kwamen de bezoekers lanszaam onder stoom en geelblauw kreeg het moeilijker. Niet alleen kwam BGW op slag van rust gelijk, in de slotseconde zelfs voor met 11-12.

In de tweede helft liep de standnog even gelijk op naar 13-13 maar dan was het Putse liedje uit. Eenzeer schotvaardig BGW liep in een kwartier uit naar een maximale16-25 voorsprong. De Putse reactie daarop kwam er, met volle inzet werd getracht terug te komen, de 9 korven achterstand werden nog herleid tot 4 maar verder komen zat er toch niet in.

Wel hadden de toeschouwers een mooie wedstrijd gezien. Zaterdagavond wordt de laatste wedstrijd in Putte afgewerkt en komt AKC. Scoorden: Seppe Geens 6 stuks, Amber Engels 5, Régis De Preter 4, Kelly Naveld, Rany Asselberghs en Arne Beeck 2, Axel Van Genechten en Ruben Nicasy 1.

86 keer bekeken0 reacties

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

• Black Youtube Icoon