Kern: Meeuwen – Putse 23-25

Putse kan toch nog winnen al was het met de hakken over de sloot bij rode lantaarn Meeuwen., Inderdaad, het wedstrijdbegin was beneden alle peil van geelblauw want na 10 minuten stonden zij met 7-2 in het krijt.

Een ingreep in de opstelling van de coach liet Putse toe het evenwicht te herstellen al duurde het tot de twintigste minuut vooraleert de kloof was gedicht. Bij de rust was het toch weer de thuisploeg die de leiding nam met 13-11.

Na de hervatting ging het 10 minuten op en neer maar dan kwam Putse voor de eerste keer aan de leiding. Het wedstrijdbeeld bleef wel spannend maar nu gaf

Putse de toon aan, behield de leiding en liep al eens 3 korven uit. Naar het einde toe trachtte Meeuwen nog terug te komen maar met verse krachten van een sterke bank nam Putse de punten mee.

Axel Van Genechten scoorde 5 keer.Amber Engels, Seppe Geens en

Arne Beeck maakten 4 stuks. Michiel Smet, Kelly Naveld en Ruben

Nicasy scoorden 2 keer. Verder nog Nele Risch en Karen Naveld.