U16: Putse – Temse 13-16

Voor een plaats bij de eerste vier zou onze U16 best winnen tegen opponent Temse. En in de eerste minuten liep het vlot met 4-1 na 10 minuten. Maar dat bleek schijn want een fel opzittend Temse kwam terug en nam bij 5-6 de wedstrijd in handen.

De rust kwam zo met 6-7 maar alles lag nog open. Maar in de tweede helft stond er snel een 3-puntenkloofop het bord. Enkele minuten verder werd het toch weer 9-10 en kon het alle kanten uit. Maar via 12-13 liep Temse uit naar 12-16 en was de wedstrijd gespeeld.

Wout VE scoorde 4 keer, Emma 3 keer en Jenne 2 keer. Wout S, Evy, Mila en Mirtel 1 keer.