Kern: Putse – Voorwaarts 20-23

Putse begon goed aan de wedstrijd waardoor het begin spannend verliep met een 5-5 stand als gevolg na 13 minuten. De bezoekers echter verhoogden dan de druk en sloegen voor het eerst een 3-puntenkloof. Putse op zijn beurt reageerde en bij 8-8 was alles te herdoen maar niet voor lang. Nog even een 9-10

stand maar de rust kwam toch met een 9-12 achterstand.

Bij de herneming vielen de korven snel en geelblauw zette de situatie

recht bij 13-13. Maar toch liep Voorwaarts weer 3 korven uit. Putse reageerde nog wel maar de bezoekers behielden de controle over de wedstrijd en zo geraakte geelblauw niet meer dichter op het scorebord. Opvallend waren 6 strafworpen voor de bezoekers in de eerste helft en geen enkele in de tweede. Tevens nam

Voorwaarts de leiding in het klassement.

Ruben Nicasy scoorde 4 keer. 3 Keer werd gescoord door Arne Beeck, Axel Van Genechten, Amber Engels en Tijs Geens. Seppe Geens, Nele Risch en Kelly Naveld scoorden1 keer.

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte