Kern: Putse – Voorwaarts 20-23

Putse begon goed aan de wedstrijd waardoor het begin spannend verliep met een 5-5 stand als gevolg na 13 minuten. De bezoekers echter verhoogden dan de druk en sloegen voor het eerst een 3-puntenkloof. Putse op zijn beurt reageerde en bij 8-8 was alles te herdoen maar niet voor lang. Nog even een 9-10

stand maar de rust kwam toch met een 9-12 achterstand.

Bij de herneming vielen de korven snel en geelblauw zette de situatie

recht bij 13-13. Maar toch liep Voorwaarts weer 3 korven uit. Putse reageerde nog wel maar de bezoekers behielden de controle over de wedstrijd en zo geraakte geelblauw niet meer dichter op het scorebord. Opvallend waren 6 strafworpen voor de bezoekers in de eerste helft en geen enkele in de tweede. Tevens nam

Voorwaarts de leiding in het klassement.

Ruben Nicasy scoorde 4 keer. 3 Keer werd gescoord door Arne Beeck, Axel Van Genechten, Amber Engels en Tijs Geens. Seppe Geens, Nele Risch en Kelly Naveld scoorden1 keer.

37 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

Volg ons

  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte