Kern: Putse – Voorwaarts 20-23

Putse begon goed aan de wedstrijd waardoor het begin spannend verliep met een 5-5 stand als gevolg na 13 minuten. De bezoekers echter verhoogden dan de druk en sloegen voor het eerst een 3-puntenkloof. Putse op zijn beurt reageerde en bij 8-8 was alles te herdoen maar niet voor lang. Nog even een 9-10

stand maar de rust kwam toch met een 9-12 achterstand.

Bij de herneming vielen de korven snel en geelblauw zette de situatie

recht bij 13-13. Maar toch liep Voorwaarts weer 3 korven uit. Putse reageerde nog wel maar de bezoekers behielden de controle over de wedstrijd en zo geraakte geelblauw niet meer dichter op het scorebord. Opvallend waren 6 strafworpen voor de bezoekers in de eerste helft en geen enkele in de tweede. Tevens nam

Voorwaarts de leiding in het klassement.

Ruben Nicasy scoorde 4 keer. 3 Keer werd gescoord door Arne Beeck, Axel Van Genechten, Amber Engels en Tijs Geens. Seppe Geens, Nele Risch en Kelly Naveld scoorden1 keer.