U19B: Putse B – Temse B 10-9

Onze U19B waren blijkbaar nog in nieuwjaarsstemming tijdens de eerste helft al scoorden zij in de eerste minuut. De bezoekers maakten hiervan gebruik om de wedstrijd naar zich toe trekken. Na 13 minuten keken de Putse jongens en meisjes reeds tegen een 2-6 achterstand aan.

Na een kwartier spel begonnen zij meer geconcentreerd te spelen maar toch stonden zij bij de rust met 4-7 in het krijt.

Was het na een donderpreek van de coach of wat anders, de tweede helft was er veel meer inzet. Even werd het 4-8 maar de Putse reactie kwam. Na 10 minuten was het nog wel 6-9 maar vanaf dan nam Putse helemaal de wedstrijd in handen, de bezoekende aanval werd lamgelegd en in de allerlaatste sekonde zoefde de winningkorf door de mand.

Dries Van Elsacker scoorde 5 korven, Gijs Verschueren en Kato Swiggers 2 stuks en Eline De Meutter 1.

15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

Volg ons

  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte