Kern: Borgerhout – Putse 23-20

Vol goede moed trok Putse naar co-leider Borgerhout om net na nieuwjaar een puntje mee te nemen. En het zag er lange tijd goed uit. In de eerste helft hielden de teams mekaar in evenwicht met Putse als iets betere afwerker. Na een kwartier werd het even 4-6 maar de thuisploeg sloeg terug. Met nog een 3-tal minuten te spelen en een 7-7 stand verloor Putse even de controle en in no-time liep Borgerhout uit tot 11-8 bij de rust.

Deze deed geelblauw deugd want enkele minuten later stonden zij 12-13 voor. Bij een 16-16 stand op het kwartier liep het weer even mis en kwam Borgerhout 3 korven voor. Opgeven deed Putse niet en met nog 2 minuten te spelen stond er 21-20 op het bord. De final touch kwam er echter niet en Putse moest met lege handen naar huis na een zeer sterke wedstrijd.

Seppe Geens scoorde 6 keer en Ruben Nicasy 4 keer. Karen Naveld en Arne Beeck maakten 3 korven. Nele Risch en Axel Van Genechten troffen 2 keer raak.

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte