Kern: Putse – Boeckenberg 27-30

De komst van titelverdediger Boeckenberg beloofde een leuke maar moeilijke wedstrijd te worden. En dat bleek al snel want van in de eerste minuten werd er vlot gescoord, ook door Putse. Na een tiental minuten begonnen de bezoekers een 3-puntenvoorsprong op te bouwen naar 4-7.

Maar geelblauw liet zich niet imponeren en na een kwartier spel was de stand geëffend, 8-8. De laatste tien minuten voor de rust verliepen gelijkopgaand naar een 12-12 tussenstand.

In de herneming was Putse even niet bij de zaak en amper 2 minuten ver

stond er terug een 3-puntenkloof. Dat kwam hard aan en de thuisploeg was even van de wijs. Gevolg was dat Boeckenberg een maximale voorsprong uitbouwde van 16-21 na 10 minuten. Toch gaf Putse zich niet gewonnen en begon terug vlotter te scoren maar niet voldoende om het gat te dichten.

Met nog een achttal minuten te spelen en een 24-29 stand kwam er toch nog een

eindoffensief. En zo was kort voor het einde het verschil nog 2 korven. Maar de tijd ontbrak om winst thuis te houden en zo kan Boeckenberg met een gerust gemoed naar de Europabeker.

Seppe Geens scoorde 8 korven, Ruben Nicasy 5 stuks. Axel Van

Genechten en Arne Beeck scoorden 4 keer. Amber Engels en

Karen Naveld scoorden 2 keer, Diete Hendrickx en Nele Risch 1 keer.