Kern: Putse – Floriant 16-22

Putse ging voor puntenwinst tegen Floriant maar al snel bleek dat geen sinecure te worden. Met agressief korfbal zetten de gasten de Putse defensie onder druk en liepen in de eerste minuten uit tot 2-6. Putse reageerde wel even en kwam vijf minuten verder gelijk meteen 6-6 stand.

De bezoekers echter schoten met scherp en in een paar minuten liepen zij terug 3 korven uit. Weer ging Putse in de achtervolging en kwamen tot op 1 punt, 9-10. Blijkbaar hadden zij dan op hun adem getrapt want Floriant drukte door tot aan de rust met een 10-15 stand als gevolg.

In de tweede helft trachtte Putse terug te slaan en herleidde de achterstand tot 13-16. Maar dan was het vat af. Bezoekende torens en hun fysieke kracht gaven

de doorslag en de Putse nederlaag was een feit.

Arne Beeck scoorde 5 keer. Karen Naveld maakte 3 korven, Amber Engels, Seppe Geens en Kelly Naveld 2 stuks. Regis De Preter en Axel Van Genechten scoorden 1 keer.