Kern: Voorwaarts – Putse 25-22

In de eerste indoorwedstrijd startte Putse sterk bij Voorwaarts en na een kwartier hadden zij de leiding met 4-6. Vanaf dan kwam de thuisploeg meer en meer in de wedstrijd en met wisselend scoreverloop liep de stand op tot 9-10 bij de rust in het Putse voordeel.

In de tweede helft bleven de ploegen nog een tiental minuten aan mekaar gewaagd tot 15-15. Maar dan viel er een dipje in het geelblauwe kamp en in 5 minuten liep Voorwaarts uit naar 19-15. Met nieuw bloed in het team reageerde Putse dan toch. En bij 21-20 stand was nog alles mogelijk.

Met nog een vijftal minuten te spelen echter maakte de thuisploeg gebruik van een strafworp om terug hun voorsprong uit te bouwen en weer 4 korven uit te lopen. Die kloof kon Putse niet meer overbruggen en moesten vrede nemen met een nederlaag na een spannende wedstrijd.

Seppe Geens scoorde 7 korven en Axel Van Genechten 4. Kenneth Goovaerts en Arne Beeck elk 3. Karen Naveld maakte 2 korven . Amber Engels, Diete Hendrickx en Siebe Van Gossum scoorden 1 keer.

Zondag afspraak om 15u30 tegen Meeuwen in de Putse sporthal!

39 keer bekeken0 reacties

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

• Black Youtube Icoon