Kern: Voorwaarts – Putse 25-22

In de eerste indoorwedstrijd startte Putse sterk bij Voorwaarts en na een kwartier hadden zij de leiding met 4-6. Vanaf dan kwam de thuisploeg meer en meer in de wedstrijd en met wisselend scoreverloop liep de stand op tot 9-10 bij de rust in het Putse voordeel.

In de tweede helft bleven de ploegen nog een tiental minuten aan mekaar gewaagd tot 15-15. Maar dan viel er een dipje in het geelblauwe kamp en in 5 minuten liep Voorwaarts uit naar 19-15. Met nieuw bloed in het team reageerde Putse dan toch. En bij 21-20 stand was nog alles mogelijk.

Met nog een vijftal minuten te spelen echter maakte de thuisploeg gebruik van een strafworp om terug hun voorsprong uit te bouwen en weer 4 korven uit te lopen. Die kloof kon Putse niet meer overbruggen en moesten vrede nemen met een nederlaag na een spannende wedstrijd.

Seppe Geens scoorde 7 korven en Axel Van Genechten 4. Kenneth Goovaerts en Arne Beeck elk 3. Karen Naveld maakte 2 korven . Amber Engels, Diete Hendrickx en Siebe Van Gossum scoorden 1 keer.

Zondag afspraak om 15u30 tegen Meeuwen in de Putse sporthal!