Kern: Floriant – Putse 22-17

Putse vertrok vol goede moed en voornemens naar Merelbeke in de hoop wat punten te kunnen sprokkelen. En ja, in het eerste kwartier van de wedstrijd nam Putse de leiding en speelde een 3-5 voorsprong bij mekaar. Maar Floriant, met gestalteoverwicht, reageerde en na 20 minuten stond het 7-7 gelijk.

Putse moest dan de rol lossen en de thuisploeg liep vlotjes uit naar 12-7,

gevolgd door een 12-8 ruststand.

Putse begon overtuigend aan de tweede helft en herleidde de achterstand tot 13-11. Met alle middelen en volle inzet werd getracht gelijk te komen maar Floriant counterde telkens.

Met nog 10 minuten te spelen was de stand opgelopen tot 19-17, dus nog alle kansen voor Putse maar de scoremachine viel stil en tegen het einde werd het een 22-17 nederlaag, meteen was het ook de laatste veldwedstrijd voor de winter.

Axel Van Genechten en Ruben Nicasy scoorden 3 keer. Nele Nauwelaers, Karen Naveld, Regis De Preter en Kenneth Goovaerts scoorden 2 keer, verder nog 1 keer: Kelly Naveld, Amber Engels en Verdi Vanreusel.

55 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte