Kern: Floriant – Putse 22-17

Putse vertrok vol goede moed en voornemens naar Merelbeke in de hoop wat punten te kunnen sprokkelen. En ja, in het eerste kwartier van de wedstrijd nam Putse de leiding en speelde een 3-5 voorsprong bij mekaar. Maar Floriant, met gestalteoverwicht, reageerde en na 20 minuten stond het 7-7 gelijk.

Putse moest dan de rol lossen en de thuisploeg liep vlotjes uit naar 12-7,

gevolgd door een 12-8 ruststand.

Putse begon overtuigend aan de tweede helft en herleidde de achterstand tot 13-11. Met alle middelen en volle inzet werd getracht gelijk te komen maar Floriant counterde telkens.

Met nog 10 minuten te spelen was de stand opgelopen tot 19-17, dus nog alle kansen voor Putse maar de scoremachine viel stil en tegen het einde werd het een 22-17 nederlaag, meteen was het ook de laatste veldwedstrijd voor de winter.

Axel Van Genechten en Ruben Nicasy scoorden 3 keer. Nele Nauwelaers, Karen Naveld, Regis De Preter en Kenneth Goovaerts scoorden 2 keer, verder nog 1 keer: Kelly Naveld, Amber Engels en Verdi Vanreusel.

55 keer bekeken0 reacties

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

• Black Youtube Icoon