Kern: AKC – Putse 23-14

Met een bezoek bij ongeslagen leider AKC wachtte er een moeilijke job voor Putse. Maar in het eerste halfuur bleek Putse het betere team. Inderdaad, van bij het wedstrijdbegin scoorde Putse vlot en liep na tien minuten uit naar 1-4.

De thuisploeg was wat verast en zo hield geelblauw de leiding in handen tot aan het halfuur. Maar in de enkele minuten voorde rust kantelde de wedstrijd. AKC begon te scoren en halfweg hingen de bordjes gelijk bij 8-8.

Na de thee kwam Putse er niet meer aan te pas. De Antwerpenaars lieten zien waarom ze aan de leiding staan. Na een kwartier was de stand reeds opgelopen naar 15-10 en ondanks hardnekkig Puts verweer, kwam er nog een zware 23-14 nederlaag op het bord.

Régis De Preter scoorde 4 keer en Arne Beeck 3 keer. Amber Engels, Axel Van Genechten en Verdi Van Reusel scoorden 2 keer en Nele Nauwelaers 1 keer.