Kern: Putse - Borgerhout/Groen-Wit 14-16

Dat er geen gemakkelijke wedstrijden meer zijn in de Topleague dat wist Putse. Putse had punten nodig wou het niet te ver achter komen in de rangschikking. Putse en Borgerhout/GW konden de eerste 10 minuten niet scoren. Putse kon dan als eerste 2 maal scoren. Maar Borgerhout/GW kon al vlug gelijk maken. Tot 15 minuten voor de rust scoorden beide ploegen om beurt. Toen kon Putse een drie punten kloof maken. Maar Borgerhout/GW knokte zich op 7 minuten voor de rust terug op gelijke hoogte. Bij de rust stond het dan ook 10-10.

In de tweede helft scoorde Putse in de eerste minuut. Maar Borgerhout/GW scoorde in dezelfde minuut tegen. Putse kon direct weer scoren maar toen viel de scoringmachine aan beide kanten stil. Af en toe scoorden beide ploegen nog eens. Op 13 minuten van het einde stond het nog maar 14-14.

In de laatste 6 minuten kon Borgerhout/GW nog 2 maal scoren. Putse kreeg de kloof niet meer gedicht en verloor met 14-16. Putse staat nu laatste met 3 punten achter op Sikopi in de rangschikking. De volgende wedstrijd is tegen de leider AKC. Misschien zorgt Putse daar voor de verrassing.

Voor Putse scoorde Karen Naveld 3 keer, Amber Engels, Regis De Preter, Axel Van Genechten en Verdi Van Reusel scoorden elk 2 keer, verder scoorden 1 keer Nele Nauwelaers, Kelly Naveld en Arne Beeck.

39 keer bekeken0 reacties