Kern: Putse – Voorwaars 12-16

Putse had dringend punten nodig. Iedereen hoopte op een betere wedstrijd dan tegen Sikopi. Putse begon volle moed en hield de eerste 7 minuten stand tot 2-2. Toen kon Voorwaarts uitlopen. Op 10 minuten van de rust kon het uitlopen tot 3-8. Putse kon voor de rust de kloof iets verkleinen tot 5-8.

Na 15 minuten in de tweede helft was er nog altijd een 3 punten kloof. Toen vlotte het even beter en kon Putse op 10 minuten van het einde gelijk maken tot 11-11.

Iedereen had nu weer hoop gekregen dat het toch zou lukken maar de motor van Voorwaarts sloeg weer aan en ze namen de overwinning mee naar huis 12-16.

Putse is dringend op zoek naar vertrouwen in hun shot. Scoorden voor Putse Kelly Naveld, Regis De Preter en Arne Beeck elk 3 keer, Karen Naveld, Verdi Van Reusel en Axel Van Genechten elk 1 keer.