Beker kern: Catba – Putse 22-20

Putse moest voor de bekerwedstrijd naar het 2 klassen lager geklasseerde Catba dat een voorgift kreeg van 4 goals. Putse moest beter spelen dan zondag. Maar al gauw bleek dat de nederlaag nog niet verteerd was.

Putse had veel moeite met Catba, dit bleek uit de stand na 10 minuten 4-4. Toen begon het spel van Putse te verbeteren en kon het uitlopen naar 4-10. Iedereen dacht dat het nu wel een makkie zou worden. Maar dit was zonder Catba gerekend die 3 maal achter elkaar scoorden en met een achterstand van 3 doelpunten de rust in gingen.

In de tweede helft bleven de twee ploegen om beurten scoren. Putse kon niet echt het verschil meer maken. Catba kon zelfs in de laatste 5 minuten gelijk maken tot 18-18. Uiteindelijk kon Putse de wedstrijd wel winnen met 18-20 maar dit was niet genoeg om de 4 doelpunten voorgift die Catba had teniet te doen. Putse dus uit de beker in de eerste ronde. Zondag tegen Voorwaarts zou het beter moeten.

Scoorden voor Putse Arne Beeck 2 keer, Kelly Naveld en Axel Van Genechten scoorden elk 3 keer, Verdi Van Reusel, Regis De Preter en Stijn Wouters scoorden elk 2 keer, Amber Engels en Veerle Heremans scoorden 1 keer.

31 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte