Kern: Putse – Sikopi 8-13

Hoopvol werd naar de komst van Sikopi uitgekeken want daartegen moest Putse zijn eerste puntengewin halen. Maar dat draaide wel anders uit. Het ontbreken van zijn spitsen brak geelblauw zuur op want het scoren verliep van bij de start moeizaam. Ook bij de bezoekers liep dat niet van een leien dakje en na 25 minuten stond het slechts 4-4. Vanaf dan ging het van kwaad naar erger voor Putse want met de rust in zicht liep Sikopi uit naar 4-6.

Wie hierna beterschap had verwacht kwambedrogen uit, even hoop met 5-6 maar dan kwam de thuisploeg er niet meer aan te pas en liepen de bezoekers uit naar 5-10. Putse vond geen tegenzet hierop en een onverwachte nederlaag was een feit . Volgende zondag worden de nieuwekleedkamers van het clubhuis officieel geopend, hopelijk is Putse dan hersteld van deze off-day. Er waren slechts drie doelpuntenmakers, Axel Van Genechten en Amber Engels 3 korven, Arne Beeck 2 stuks.

56 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte