Kern: Putse – Sikopi 8-13

Hoopvol werd naar de komst van Sikopi uitgekeken want daartegen moest Putse zijn eerste puntengewin halen. Maar dat draaide wel anders uit. Het ontbreken van zijn spitsen brak geelblauw zuur op want het scoren verliep van bij de start moeizaam. Ook bij de bezoekers liep dat niet van een leien dakje en na 25 minuten stond het slechts 4-4. Vanaf dan ging het van kwaad naar erger voor Putse want met de rust in zicht liep Sikopi uit naar 4-6.

Wie hierna beterschap had verwacht kwambedrogen uit, even hoop met 5-6 maar dan kwam de thuisploeg er niet meer aan te pas en liepen de bezoekers uit naar 5-10. Putse vond geen tegenzet hierop en een onverwachte nederlaag was een feit . Volgende zondag worden de nieuwekleedkamers van het clubhuis officieel geopend, hopelijk is Putse dan hersteld van deze off-day. Er waren slechts drie doelpuntenmakers, Axel Van Genechten en Amber Engels 3 korven, Arne Beeck 2 stuks.

56 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

Volg ons

  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte