Seizoenstart Kern: Boeckenberg - Putse 24-18

In de openingswedstrijd van de veldcompetitie trok Putse naar Boeckenberg,

al meteen een zware dobber. Nog in volle zomer is Putse niet compleet en dat was in het wedstrijdbegin te merken. De eerste tien minuten zette de thuisploeg geelblauw onder druk en stond er meteen 6-2 op het bord. Maar er kwam reactie en door hard te werken werd de achterstand herleid tot 8-6 op de twintigste minuut. Het volgende kwartier echter ging het licht uit bij Putse, niets lukte meer en dat liet Boeckenberg toe uit te lopen naar 16-8 bij de rust.

De eerste tien minuten hierna trachtte geelblauw terug in de wedstrijd te komen en halveerde de achterstand tot 18-14. Boeckenberg echter herpakte zich en liep terug uit. Putse wou nog aanklampen, miste nog een paar strafworpen, maar echt de thuisploeg bedreigen lukte niet.

Scoorden: Axel Van Genechten 5 keer, Ruben Nicasy 3 keer. 2 Korven werden

gemaakt door Verdi Van Reusel, Stijn Wouters, Karen Naveld en Amber

Engels. Arne Beeck en Kelly Naveld scoorden 1 keer.

Volgende zondag om 14 uur komt landskampioen Kwik naar de Tinstraat. Terug een moeilijke wedstrijd voor geelblauw.