Seizoenstart Kern: Boeckenberg - Putse 24-18

In de openingswedstrijd van de veldcompetitie trok Putse naar Boeckenberg,

al meteen een zware dobber. Nog in volle zomer is Putse niet compleet en dat was in het wedstrijdbegin te merken. De eerste tien minuten zette de thuisploeg geelblauw onder druk en stond er meteen 6-2 op het bord. Maar er kwam reactie en door hard te werken werd de achterstand herleid tot 8-6 op de twintigste minuut. Het volgende kwartier echter ging het licht uit bij Putse, niets lukte meer en dat liet Boeckenberg toe uit te lopen naar 16-8 bij de rust.

De eerste tien minuten hierna trachtte geelblauw terug in de wedstrijd te komen en halveerde de achterstand tot 18-14. Boeckenberg echter herpakte zich en liep terug uit. Putse wou nog aanklampen, miste nog een paar strafworpen, maar echt de thuisploeg bedreigen lukte niet.

Scoorden: Axel Van Genechten 5 keer, Ruben Nicasy 3 keer. 2 Korven werden

gemaakt door Verdi Van Reusel, Stijn Wouters, Karen Naveld en Amber

Engels. Arne Beeck en Kelly Naveld scoorden 1 keer.

Volgende zondag om 14 uur komt landskampioen Kwik naar de Tinstraat. Terug een moeilijke wedstrijd voor geelblauw.

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte