Pannenkoeken en Hotdog festijn

Pannenkoeken en Hotdog op zondag, wie wil er nog meer🌭🌭

De U8 en U 10 organiseerde een eetfestijn ten voordele van ons verrassingsweekend. We kozen in overleg met ouders voor iets zoet #pannenkoeken en iets hartige #hotdogs.

Hierbij ook rekening houdend dat onze kids konden helpen. Door te werken met bonnetjes konden zij de hongerigen bedienen onder het waakzaam oog van een mama of papa.

Rond 11 uur waren we klaar en de eerste bestellingen liepen rustig binnen om rond de middag op volle toeren te draaien. Iedereen deed wat van hem/haar verwacht werd en het was een plezier om te zien/ervaren wat een geweldige vibe er gecreëerd werd door als die hardwerkende kids en ouders. Om 18 uur was het einde voorzien en in geen tijd was alles opgeruimd.

We mogen voorzichtig zeggen dat het een groot succes was en mag dat elke thuiswedstrijd plaatsvinden volgens onze Willy. đŸ˜‰đŸ€”

Hierbij dus een dikke proficiat aan alle helpers en dikke merci aan iedereen die ons kwam steunen.😍😍

16 keer bekeken