Iedereen tegen kanker - ook onze korfbalclub

Sinds begin mei kon je onze Putse rospot vinden in de kantine.

Een strategisch positie, vlak naast de tapkraan, goed in het zicht, in de buurt van de kassa :-)

Maar heeft deze locatie geholpen om wat centjes in te zamelen voor Iedereen tegen kanker? …

5 kg kleingeld

4 x € 2

3 x € 0.50

23 x € 0.20

43 x € 0.10

502 x € 0.05

528 x € 0.02

407 x € 0.01

Samen hebben we dus € 58.13 ingezameld, bedankt iedereen!

De mail die we ontvangen hebben van Iedereen tegen kanker:

Beste Putse korfbal, 3.604.335 euro. Dat fantastische eindbedrag maakten we zondagavond bekend tijdens de liveshow van “Iedereen tegen Kanker”. De voorbije weken hebben we inderdaad met z’n allen op allerlei manieren kanker uitgedaagd. Je kunt het zo gek niet bedenken, of we hebben het gedaan. Tegen kanker. En met dat duizelingwekkende resultaat. Bedankt Vlaanderen! En een dikke merci ook aan jou, want jij bent mee de uitdaging aangegaan. Wij gaan nu met alle ingezamelde centen aan de slag. Voor minder kanker, meer onderzoek, efficiëntere behandelingen en een betere zorg voor (ex-)patiënten en hun naasten.

35 keer bekeken