Beker van belgië- U10 Halve finale

Vol vertrouwen, goede moed en de een al iets zenuwachtiger dan de ander vertrokken we richting Edegem. Op de terreinen van voorwaarts moesten we tegen Vobako spelen om te zien wie er naar de finale mocht.

Al voor wedstrijd moesten onze spelers goed drinken en zo veel mogelijk uit de zon blijven, want met deze warmte ligt een zonneslag op de loer. De wedstrijd begint goed want al snel kunnen we scoren en ons zelfvertrouwen groeit. Even komen we achter maar we houden stand geven niet op en maken gelijk.

We zien mooie dingen maar kunnen niet scoren, de tegenpartij geeft niet op en gaat steeds feller in de duels. Dit blijkt uit het feit dat eerst Ida al wendend het veld moet verlaten vanwege por in ribben. Kort daarna werd Sofie gevloerd en ze verlaat het veld met een pijnlijke knie vanwege schuiver op kunstgras.

Vobako maakt gebruik van verwarring en verminderde concentratie bij ons en kan op korte tijd 2 keer scoren dus eindstand 4-6.

Ons verhaal eindigt hier maar niet zonder bijzonder trots te zijn op onze SPELERTJES.

Bedankt aan ouders en supporters voor jullie steun.