Kern: Meeuwen – Putse 19-27

Als leider trok Putse naar het derde geklasseerde Meeuwen dat ook nog in aanmerking kwam voor promotie. Maar geelblauw dacht daar anders over.

Na een gelijkopgaande 10 minuten nam Putse de wedstrijd in handen en begon

vlot te scoren. Van 4-4 ging het in enkele minuten naar een 5-9 voorsprong.

Er kwam weliswaar een reactie van de thuisploeg maar dichter kwamen ze niet.

Het waren de Puttenaars die de kloof konden uitbouwen naar 7-14. Maar toen

de druk even werd gelost door geelblauw kwam Meeuwen plots terug tot 12-15.

Maar de rust was dichtbij met 12-16.

In de tweede helft was het opnieuw Putse dat vlot scoorde en uitliep naar 14-22. Meeuwen kon geen vuist meer maken en zag Putse tot 15-25 uitlopen. Vanaf dan was de wedstrijd gespeeld en konden de applausvervangingen beginnen.

Zondag speelt Putse op het veld van Riviera, de grote concurrent op de tweede plaats met 1 punt minder. Dan wordt er beslist over de titel. Arne Beeck met 8 en Seppe Geens met 6 korven waren de topschutters. Axel Van Genechten, Amber Engels en Yarne Hendrickx troffen 3 keer raak.Nele Nauwelaers maakte 2 korven, Kelly en Karen Naveld eentje.

56 keer bekeken0 reacties

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

• Black Youtube Icoon