Kern: Catba - Putse 19-28

Hekkensluiter Catba lukte erin om in het eerste kwartier van de wedstrijd, via schaarse kansen, het verschil te beperken tot 5-6. Vanaf dan stak Putse een tandje bij en een tiental minuten verder was de stand opgelopen tot 7-14. In de laatste minuten voor de rust nam geelblauw wat gas terug en die

kwam met 11-17.

Die rust had Putse geen deugd gedaan want de thuisploeg herleidde de achterstand tot 16-19 in het eerste kwarier na de herneming. Geschrokken herpakte Putse zich echter en begon terug te scoren.

Na een 17-25 tussenstand op het halfuur was de druk eraf en kwam de

zege niet meer in gevaar. Bijgevolg ook blijft Putse leider in de Promoleague.

Arne Beeck was het trefzekerste met 7 korven. Seppe Geens volgde met 6 en Ruben Nicasy met 5 korven. Axel Van Genechten en Merel Beeck scoorden 3 keer. Kelly Naveld maakte er 2, Nele Nauwelaers en Amber Engels 1.

35 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

Volg ons

  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte