Kern: Catba - Putse 19-28

Hekkensluiter Catba lukte erin om in het eerste kwartier van de wedstrijd, via schaarse kansen, het verschil te beperken tot 5-6. Vanaf dan stak Putse een tandje bij en een tiental minuten verder was de stand opgelopen tot 7-14. In de laatste minuten voor de rust nam geelblauw wat gas terug en die

kwam met 11-17.

Die rust had Putse geen deugd gedaan want de thuisploeg herleidde de achterstand tot 16-19 in het eerste kwarier na de herneming. Geschrokken herpakte Putse zich echter en begon terug te scoren.

Na een 17-25 tussenstand op het halfuur was de druk eraf en kwam de

zege niet meer in gevaar. Bijgevolg ook blijft Putse leider in de Promoleague.

Arne Beeck was het trefzekerste met 7 korven. Seppe Geens volgde met 6 en Ruben Nicasy met 5 korven. Axel Van Genechten en Merel Beeck scoorden 3 keer. Kelly Naveld maakte er 2, Nele Nauwelaers en Amber Engels 1.