Kern: Putse - Minerva 22-18

Wat zich liet aanzien als een vrij gemakkelijke klus is een nerveuze en harde wedstrijd geworden bij gloeiend hete temperaturen. Na een gelijkopgaande studieronde en 4-4 begon Putse, na een tiental minuten, een voorsprong uit te bouwen en liep uit naar 8-4. Maar de bezoekers boden weerstand en knaagden aan het verschil. Via 9-7 ging het naar 14-12 bij de rust.

Hierna startte Minerva het best en naderde tot op 1 korf. Maar Putse vond zijn tweede adem en liep terug 4 korven uit. De bezoekers wilden terug in de wedstrijd komen maar de geelblauwe verdediging hield stand en in de laatste

10 minuten scoorden beide ploegen alleen nog via een strafworp.

Meteen voldoende om aan de leiding te komen in de promoleague.

Yarne Hendrickx en Karen Naveld scoorden 4 keer. Kelly Naveld ,

Seppe Geens en Arne Beeck 3 keer. Nele Risch en Axel Van Genechten

kwamen aan 2 korven en Amber Engels maakte er 1.