Kern: Temse - Putse 10-19

De eerste wedstrijd buiten na de zaal is meestal een aanpassingswedstrijd. Maar Putse had blijkbaar geen moeite met de overgang van zaal naar veld, ook al regende het. Putse scoorde vlot en kwam al snel 0-7 voor.

Temse was blijkbaar verrast door de snelle start en kon na een kwartier voor het eerst tegen scoren. Maar Putse hield alles onder controle en had met de rust nog 5 doelpunten voorsprong, 4-9.

Temse probeerde in het begin van de tweede helft het laken naar zich toe te trekken, maar dichter dan op 3 doelpunten kwamen ze niet, 7-10. Toen schakelde Putse een versnelling hoger en Temse kwam er bijna niet meer aan te pas. De eindscore was dan ook duidelijk 10-19.

Scoorden voor Putse Arne Beeck, Axel Van Genechten en Ruben Nicasy elk 5 keer, Seppe Geens 2 keer, verder scoorden nog Amber Engels en Nele Risch.

29 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte