Zaalfinale U14: Putse - Vobako 9-10

Putse opende bij de eerste aanval de score maar het waren de Kempenaars die het eerste kwartier voor hun rekening namen en uitliepen naar 1-5.

Bijgevolg stonden onze youngsters voor een zware taak om die kloof te dichten. Zij slaagden daar bijna in en kwamen terug tot op 1 korf maar bij de rust stond er toch 5-7 op het bord.

In de tweede helft liep Vobako weer verder uit naar een 7-10 stand na een twaalftal minuten. Maar geelblauw gaf zich niet gewonnen. Integendeel, zij gaven veel meer druk op de tegenstrevers en kwamen 2 minuten voor het einde terug tot op 1 korf.

Bijgevolg nog een superspannend slot maar winnen lukte toch niet na een toch wel schitterend zaalseizoen voor onze U14. Wout Van Elsacker scoorde 3 keer, Milan Vlemincx en Emma Smets 2 keer, Paulien Smets en Wout Simoen 1 keer.

34 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

Volg ons

  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte