Zaalfinale U14: Putse - Vobako 9-10

Putse opende bij de eerste aanval de score maar het waren de Kempenaars die het eerste kwartier voor hun rekening namen en uitliepen naar 1-5.

Bijgevolg stonden onze youngsters voor een zware taak om die kloof te dichten. Zij slaagden daar bijna in en kwamen terug tot op 1 korf maar bij de rust stond er toch 5-7 op het bord.

In de tweede helft liep Vobako weer verder uit naar een 7-10 stand na een twaalftal minuten. Maar geelblauw gaf zich niet gewonnen. Integendeel, zij gaven veel meer druk op de tegenstrevers en kwamen 2 minuten voor het einde terug tot op 1 korf.

Bijgevolg nog een superspannend slot maar winnen lukte toch niet na een toch wel schitterend zaalseizoen voor onze U14. Wout Van Elsacker scoorde 3 keer, Milan Vlemincx en Emma Smets 2 keer, Paulien Smets en Wout Simoen 1 keer.