Runner-up Putse - Scaldis 31-27

Voor een plaats in de topreeks trof Putse de voorlaatste uit de korfballeague, Scaldis. Na een eerste kwartier, waarin Scaldis de bovenhand nam, klom de score op naar 4-7.

Vanaf dan nam Putse de wedstrijd in handen. Zij begonnen de voormalige topclub te domineren en met rake afstandsschoten effenden zij de score en liepen daarna uit naar 12-8. Toch halveerde Scaldis het verschil bij de rust die kwam met 12-10 na een sterke helft van de Putse dames.

In de eerste minuten na de rust kwamen de Antwerpenaars langszij. Maar niet voor lang! Nu begonnen de Putse heren aan een korvenfestival En hoezeer Scaldis zich ook weerde, het hielp niet tegen een schitterend spelend Putse.

Via 24-19 na een kwartier lonkte reeds halverwege de tweede helft de korfballeague na één van de beste wedstrijden ooit van Putse korfbalclub.

Arne Beeck schoot met scherp want korfde 9 stuks. Ook Seppe Geens met 7 en Axel Van Genechten met 5 scoorden vlot. Kelly en Karen Naveld scoorden zusterlijk 3 keer. Tijs Geens maakte 2 korven. Nele Risch en Amber Engels

scoorden 1 keer.

92 keer bekeken0 reacties

Annulatie veldcompetitie