Runner-up Putse - Scaldis 31-27

Voor een plaats in de topreeks trof Putse de voorlaatste uit de korfballeague, Scaldis. Na een eerste kwartier, waarin Scaldis de bovenhand nam, klom de score op naar 4-7.

Vanaf dan nam Putse de wedstrijd in handen. Zij begonnen de voormalige topclub te domineren en met rake afstandsschoten effenden zij de score en liepen daarna uit naar 12-8. Toch halveerde Scaldis het verschil bij de rust die kwam met 12-10 na een sterke helft van de Putse dames.

In de eerste minuten na de rust kwamen de Antwerpenaars langszij. Maar niet voor lang! Nu begonnen de Putse heren aan een korvenfestival En hoezeer Scaldis zich ook weerde, het hielp niet tegen een schitterend spelend Putse.

Via 24-19 na een kwartier lonkte reeds halverwege de tweede helft de korfballeague na één van de beste wedstrijden ooit van Putse korfbalclub.

Arne Beeck schoot met scherp want korfde 9 stuks. Ook Seppe Geens met 7 en Axel Van Genechten met 5 scoorden vlot. Kelly en Karen Naveld scoorden zusterlijk 3 keer. Tijs Geens maakte 2 korven. Nele Risch en Amber Engels

scoorden 1 keer.

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte