Kruisfinale U19: Putse - Boeckeberg 19-22

Tegen een ongenaakbaar Boeckenberg speelde de Putse U19 een dijk van een wedstrijd maar moest de winst toch aan de tegenstander laten. Van in het begin was het spanning troef. Om beurten scoorden de teams en na 10 minuten stond het 5-5.

Hierna zette Boeckenberg meer druk en liep 2 korven uit. Maar Putse vocht terug, kwam gelijk en zelfs op voorsprong. Met de rust in zicht zetten de ploegen alles op alles maar die kwam met 12-12.

In de tweede helft kreeg Putse het lastiger. Het reboundoverwicht van Boeckenberg liet zich voelen en Putse werd meer en meer in verdediging gedrongen. Na een 15-16 tussenstand liep de tegenstander uit naar 15-19 met nog 10 minuten speltijd.

Putse echter hervond dan zijn tweede adem en naderde met nog 5 minuten te spelen tot 19-20. Maar dan eiste het hoge tempo zijn tol en kon Boeckenberg terug uitlopen en zo het finaleticket binnen halen.

Siebe Van Gossem was topscoorder met 7 korven, gevolgd door Hannes Nicasy met 6. Kobe Hendrickx scoorde 3 keer. De dames Diete Hendrickx, Lene Dewaerheid en Annelore Van Hoof 1 keer.

35 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte