Kruisfinale U14: Putse - Temse 8-7

Onze Putse jonkies maakten er tegen Temse een spannende wedstrijd van. Beide ploegen waren mekaar waard en de verdedigingen gaven weinig weg. Toch liep Putse tien minuten ver uit naar 3-1 maar vrij snel antwoordde Temse met 3-3 tot gevolg.

Dan volgde een kwartier zonder korven en miste de Puttenaars 2 strafworpen. Op slag van rust kwam Geelblauw dan toch verdiend op voorsprong 4-3.

In de tweede helft kon Putse de voorsprong een tijdje niet vasthouden

en hield Temse op het bord gelijke tred. Toch bleek Putse efficienter en zette met nog een achttal minuten te spelen de tegenstander op 7-5. Temse stond nu onder grote druk en Putse hield stand.

Met 8-6 in de laatste minuut kwam de verdiende zege, ondanks nog een late korf van Temse, niet meer in gevaar en spelen de Putse U14 de finale tegen Vobako. Wout Van Elsacker scoorde 4 korven. Wout Simoen korfde er 2. Merel Vermeulen en Emma Smets maakten er eentje.