Kruisfinale U14: Putse - Temse 8-7

Onze Putse jonkies maakten er tegen Temse een spannende wedstrijd van. Beide ploegen waren mekaar waard en de verdedigingen gaven weinig weg. Toch liep Putse tien minuten ver uit naar 3-1 maar vrij snel antwoordde Temse met 3-3 tot gevolg.

Dan volgde een kwartier zonder korven en miste de Puttenaars 2 strafworpen. Op slag van rust kwam Geelblauw dan toch verdiend op voorsprong 4-3.

In de tweede helft kon Putse de voorsprong een tijdje niet vasthouden

en hield Temse op het bord gelijke tred. Toch bleek Putse efficienter en zette met nog een achttal minuten te spelen de tegenstander op 7-5. Temse stond nu onder grote druk en Putse hield stand.

Met 8-6 in de laatste minuut kwam de verdiende zege, ondanks nog een late korf van Temse, niet meer in gevaar en spelen de Putse U14 de finale tegen Vobako. Wout Van Elsacker scoorde 4 korven. Wout Simoen korfde er 2. Merel Vermeulen en Emma Smets maakten er eentje.

37 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte