Kern: Sikopi – Putse 20-20

Niet goed voor hartlijders was deze wedstrijd om een plaats voor de runner-up finale tussen nummers twee en drie in de rangschikking. Sikopi moest winnen maar Putse nam, na een studieronde en 3-3, de wedstrijd in handen.

Na een twaalftal minuten stond er voor het eerst een tweepuntenkloof op het scorebord, 3-5. Nu reeds voelde de thuisploeg het gevaar van een nederlaag en reageerde fel maar Putse hield het hoofd koel en behield de leiding. Meer zelfs, de voorsprong liep op tot 8-11 bij de rust.

In de tweede helft herleidde Sikopi snel de achterstand tot 1 korf. Meteen schoten de Puttenaars wakker en met schitterend korfbal liepen zij uit naar 11-16. Maar met nog een kwartier spel en 14-18 liet Putse het tempo wat zakken en kwam een furieus aandringend Sikopi terug in de wedstrijd. Met nog een tiental minuten te spelen was het verschil nog één korf, meer zelfs, met nog een drietal minuten te spelen werd het gelijk, 19-19. Gevolg was nog een bloedstollend slot maar Putse hield verdiend stand.

Op 25 maart volgt dan de runner-up wedstrijd voor een plaats in de korfbal-league, tegenstander is dan Scaldis.

Arne Beeck was topscoorder met 5 stuks. Yarne Hendrickx, Seppe en Tijs Geens korfden 3 keer. Karen Naveld en Ruben Nicasy scoorden 2 keer. Kelly Naveld en Amber Engels maakten er eentje.

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte