Kern: Vobako – Putse 18-23

Op bezoek bij rode lantaarn Vobako begon Putse scherp aan de wedstrijd en schoot snel de 0-4 op het bord. De thuisploeg wilde wel reageren maar toch liep geelbauw verder uit naar 4-10 na een elftal minuten.

Even werd er gas teruggenomen en Vobako sloop op kousevoeten dichterbij tot 8-11. Maar naar de rust toe stelde Putse orde op zaken en liep terug uit naar een 8-17 ruststand.

Bij de thee was Putse echter in slaap gevallen, het duurde bijna een kwartier vooraleer nog eens werd gescoord. Intussen had Vobako de kloof verkleind naar

5 korven. Even werd het terug 12-20 op het kwartier maar dan was voor Putse het vat af en volgde een zeer zwak wedstrijdeinde waarin de thuisploeg terug kwam naar 18-23.

Ondanks de zwakke tweede helft kwam de zege niet in gevaar. Met 9 korven was Arne Beeck topscoorder. Axel Van Genechten maakte 4 korven, Tijs en Seppe Geens 3 stuks. Kelly Naveld trof 2 keer raak, Amber Engels en Nele Risch 1 keer.

28 keer bekeken0 reacties

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

• Black Youtube Icoon