Kern: Putse - Catba 31-11

In het begin van de wedstrijd leek Catba een taaie tegenstrever want na een kwartier stond het 6-4. Dan werd de wedstrijd onderbroken tengevolge een shotklokpanne. Bij de hervatting sloeg Putse keihard toe. In één ruk ging het door naar 15-7 bij de rust.

Ook in de tweede helft werd het een spel van kat en muis met Catba. Met nog een vijftal minuten te spelen stond het 27-8. Meteen het sein om zeven reserven op het terrein spelgelegenheid te gunnen. Toch liep de stand nog op tot een rekord score van 31-11.

Broers Seppe en Tijs Geens waren topscoorders met 9 en 6 korven. Arne Beeck volgde met 5 stuks en Axel Van Genechten met 3. Amber Engels en Robin Thierie maakten er 2. Verder nog Kelly en Karen Naveld, Ruben Nicasy en Rany Asselberghs.

70 weergaven0 opmerkingen