Kern: Putse - Catba 31-11

In het begin van de wedstrijd leek Catba een taaie tegenstrever want na een kwartier stond het 6-4. Dan werd de wedstrijd onderbroken tengevolge een shotklokpanne. Bij de hervatting sloeg Putse keihard toe. In één ruk ging het door naar 15-7 bij de rust.

Ook in de tweede helft werd het een spel van kat en muis met Catba. Met nog een vijftal minuten te spelen stond het 27-8. Meteen het sein om zeven reserven op het terrein spelgelegenheid te gunnen. Toch liep de stand nog op tot een rekord score van 31-11.

Broers Seppe en Tijs Geens waren topscoorders met 9 en 6 korven. Arne Beeck volgde met 5 stuks en Axel Van Genechten met 3. Amber Engels en Robin Thierie maakten er 2. Verder nog Kelly en Karen Naveld, Ruben Nicasy en Rany Asselberghs.

70 keer bekeken0 reacties

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

• Black Youtube Icoon