Kern: Putse - Minerva 22-16

Met een sterk gewijzigde opstelling nam Putse al snel voorsprong op de bezoekers uit Berchem. Ondanks een resem gemiste kansen stond het 7-3 na een kwartier spel. De bezoekers reageerden even maar naar de rust toe vergrootte geelblauw zijn voorsprong naar 11-5.

De eerste minuten na de rust kwam Minerva er niet aan te pas en na 10 minuten liep Putse uit naar 18-7. Vanaf dan bleek de wedstrijd gespeeld en kwamen de bezoekers weer meedoen.

Met nog 10 minuten te spelen en een 22-11 tussenstand viel de Putse scoremachine helemaal stil en Minerva maakte hiervan gebruik om te achterstand te halveren. Maar de Putse zege kwam niet meer in gevaar. Ditmaal waren de Putse dames zeer schotvaardig en Merel Beeck scoorde 5 keer. Verdi Vanreusel trof 4 keer raak. Amber Engels en Arne Beeck scoorden 3 keer. Kelly Naveld

met 2 korven, Nele Risch en Axel Van Genechten met 1 korf maakten de 22 vol.

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte