Kern: Leuven – Putse 16-30

Na een gelijk opgaande aanvangsfase en een 3-3 tussenstand trok Putse een waar doelpuntenfestival op gang. De thuisploeg trachtte aanvankelijk nog te reageren tot 8-11 na 20 minuten maar er was aan geelblauw geen houden aan.

Resultaat was dat de wedstrijd gespeeld was bij de rust met 11-17 tussenstand. In de tweede helft was er een gelijkaardig scenario, alleen werd er iets minder vlot gescoord. Toch liep de score nog op tot het magische getal 30 voor Putse.

De broertjes Geens, Tijs en Seppe waren in reuzevorm met respectievelijk 9 en 8 treffers. Ook Axel Van Genechten met 6 korven was in vorm. Arne Beeck scoorde 3 keer en Kelly Naveld 2 keer. Nele Nauwelaers en Amber Engels lukten er eentje.

Recente blogposts

Alles weergeven

Competitie 2020-2021

Indoor sport op een verantwoorde manier organiseren voor sporter, sportclub en supporter is binnen het huidige klimaat van coronamaatregelen niet mogelijk en momenteel is er nog geen vooruitzicht op v

Annulatie wedstrijden

Gezien de huidige omstandigheden, en de laatste richtlijnen van RvB KBKB, zullen volgende wedstrijden dit weekend NIET gespeeld worden: Kern (A-B-C): Putse - Leuven Gewestelijke: Putse 2 - Hoevenen 2

Volg ons

  • Black Instagram Icon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte