Kern: Leuven – Putse 16-30

Na een gelijk opgaande aanvangsfase en een 3-3 tussenstand trok Putse een waar doelpuntenfestival op gang. De thuisploeg trachtte aanvankelijk nog te reageren tot 8-11 na 20 minuten maar er was aan geelblauw geen houden aan.

Resultaat was dat de wedstrijd gespeeld was bij de rust met 11-17 tussenstand. In de tweede helft was er een gelijkaardig scenario, alleen werd er iets minder vlot gescoord. Toch liep de score nog op tot het magische getal 30 voor Putse.

De broertjes Geens, Tijs en Seppe waren in reuzevorm met respectievelijk 9 en 8 treffers. Ook Axel Van Genechten met 6 korven was in vorm. Arne Beeck scoorde 3 keer en Kelly Naveld 2 keer. Nele Nauwelaers en Amber Engels lukten er eentje.

43 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Annulatie veldcompetitie

Het laatste Overlegcomité van de overheden in ons land bracht echter voor amateursporters geen versoepelingen met zich mee. De Raad van Bestuur van de federatie kwam daaropvolgend digitaal samen om he

Volg ons

  • Black Instagram Icon
  • Black Youtube Icoon

Contact

32(0)15 75 41 34

Adres

Tinstraat 11/1, 2580 Putte