Kern: Leuven – Putse 16-30

Na een gelijk opgaande aanvangsfase en een 3-3 tussenstand trok Putse een waar doelpuntenfestival op gang. De thuisploeg trachtte aanvankelijk nog te reageren tot 8-11 na 20 minuten maar er was aan geelblauw geen houden aan.

Resultaat was dat de wedstrijd gespeeld was bij de rust met 11-17 tussenstand. In de tweede helft was er een gelijkaardig scenario, alleen werd er iets minder vlot gescoord. Toch liep de score nog op tot het magische getal 30 voor Putse.

De broertjes Geens, Tijs en Seppe waren in reuzevorm met respectievelijk 9 en 8 treffers. Ook Axel Van Genechten met 6 korven was in vorm. Arne Beeck scoorde 3 keer en Kelly Naveld 2 keer. Nele Nauwelaers en Amber Engels lukten er eentje.